Scooter rijbewijs

Inschrijven

Meer informatie

Bovag garantie fonds

Mocht je als cursist vooruitbetalen voor een lespakket bij ons als BOVAG-rijschool, dan krijg je automatisch ‘BOVAG-garantie’ op de vooruitbetaalde rijlessen en het examengeld. De opleiding wordt zonder meerkosten overgenomen door een andere BOVAG-rijschool indien wij niet meer aan onze financiële verplichtingen kunnen voldoen. Het BOVAG Garantie Fonds rijscholen geldt voor alle soorten rijopleidingen, mits uiteraard de bijbehorende documenten in orde zijn.

Vereiste documenten

Om aanspraak te kunnen maken op het BGF moet je beschikken over de onderstaande documenten:

  • Een bewijs van betaling.
  • Een ingevulde BOVAG lesovereenkomst. Deze moet voorzien zijn van je handtekening.
  • Een ingevulde (BOVAG) leskaart. Op deze leskaart staat op welke datum het lespakket is gestart, hoeveel lessen reeds zijn gegeven en wat de aard is van het lespakket (aantal lessen, al dan niet inclusief examen, etc..).

Les overeenkomst

Alle BOVAG-rijscholen hanteren dezelfde lesovereenkomst. Hierin is vastgelegd wat de leerling mag verwachten.

Lesvoorwaarden
Bij de lesovereenkomst horen de algemene Bovag lesvoorwaarden. Mocht jouw rijexamen bijvoorbeeld plotseling niet doorgaan vanwege een technisch mankement aan de lesauto, dan bieden wij als BOVAG-rijschool je in bepaalde gevallen drie uur gratis rijles aan. Bovendien zorgen wij ervoor dat je op een ander moment examen kunt doen, zonder extra kosten. Deze overeenkomst wordt getekend bij aanvang van de rijlessen.

Menu