Scooterles?
je plezier
start hier!

Samen met jouw inzet en onze kennis zorgen wij ervoor dat je met niet meer lessen dan nodig veilig het verkeer ingaat. Je bent altijd welkom om voordat je wilt beginnen bij ons langs te komen op onze vestiging in Zoetermeer. Zo kunnen wij al je vragen beantwoorden en maken we een plan om jou zo goed mogelijk te helpen.

Proefles nemen?

Maak je liever eerst even kennis voor je start?
Vraag dan direct een proefles aan!

Paketten

Rijles Zoetermeer al vanaf € 38,-

  • Momenteel zijn er geen items aanwezig.

Arjan

De instructeurs

Verkeerscentrum

Arjan

Mijn naam is Arjan en samen met mijn vrouw Johanna zijn wij wij de drijvende krachten achter Verkeerscentrum.nl.  Sinds mijn 23ste geef ik met veel passie en plezier rijles voor categorieën A, AM2, B en BE. De auto- en motorrijlessen verzorg ik bij onze 2de vestiging in Lansingerland.

Het leuke aan het geven van rijles is de omgang met verschillende mensen. En het aanleren van vaardigheden en inzichten zodat ze zelfstandig met een auto, motor, scooter of aanhangwagen op pad kunnen.

Naast mijn zeer leuke en afwisselende baan probeer ik ook nog tijd te maken voor mijn hobby’s: motorrijden, mountainbiken en vooral driften.

 

Bettina

De instructeurs

Verkeerscentrum

Bettina

Mijn naam is Bettina. Hoe gaaf is het bij de rijschool te werken waar mijn kinderen ook gelest hebben. Het geven van autorijlessen in combinatie met het werk als bloemist zorgt voor veel afwisseling.  

Daarnaast ben ik gek op lekker rommelen en klussen in mijn huis, houd ik van lekker eten, kun je drop beter voor mij verstoppen en zijn het luisteren naar muziek, koken, lezen en wandelen zaken die ik graag doe.

Drive en energie zijn twee belangrijke pijlers voor mij. Nieuwe dingen leren, maar ook jou iets leren waar je je leven lang plezier van zult hebben, namelijk je helpen je rijbewijs te halen is wat ik graag doe.

 

 

Dave

De instructeurs

Verkeerscentrum

Dave

Mijn naam is Dave, ik geef les in de categorieen AM, A en B. Ik heb altijd al een fascinatie gehad voor voertuigen. Van spelen met speelauto's, BMX'en en skelteren in mijn jeugd, motorcrossen in mijn tienerjaren, tot aan mijn grootste passie nu: motorrijden. 

Ik vind het superleuk om mensen vaadigheden aan te leren, vooral als ze daar de rest van hun leven iets aan hebben. Ik probeer mijn leerlingen altijd zo goed mogelijk op hun gemak te stellen, zodat zij op een leuke en gezellige manier leren rijden.

Naast motorrijden breng ik mijn vrije tijd graag door met mijn Duitse herder Lola.

 

Henk

De instructeurs

Verkeerscentrum

Henk

Mijn naam is Henk en ik heb van mijn passie mijn werk gemaakt. Ik geef sinds 2008 motorrijles, waar ik veel voldoening uithaal. 

Het leuke van dit vak vind ik om aspirant motorrijders zo veilig en gezellig mogelijk zelfstandig de weg op te sturen.

In mijn vrije tijd volg ik regelmatig Bootcamps en vertroetel ik graag mijn motor. 

Johanna

De instructeurs

Verkeerscentrum

Johanna

Mijn naam is Johanna en samen met mijn man Arjan zijn wij de eigenaren van het Verkeerscentrum. Je kunt bij mij terecht voor autorijles (automaat) en ik coach mensen met rijangst. 

Het mooie van mijn werk en waar we nu staan is voor mij de kracht van een goed team met collega's, die dezelfde drive als ikzelf hebben. En de ruimte die ik iedere keer weer samen met een kandidaat kan creeëren om stressvrij aan het verkeer deel te nemen. 

In mijn vrije tijd kan ik erg genieten om samen met Arjan en ons hondje Uno in het bos te wandelen en lekker knuffelen met mijn kat Pepper. Zo nu en dan een Yoga lesje en een goeie Netflixserie maken mij ook erg blij. 

 

Piet

De instructeurs

Verkeerscentrum

Piet

Mijn naam is Piet, ik ben getrouwd en heb 2 kinderen. Je kunt bij mij terecht voor de autorijles. Dit werk vind ik zo leuk omdat je samen met je leerling naar het veilig en zelfstandig rijden toewerkt. Geen leerling is hetzelfde, dus er wordt constant wat van je creativiteit gevraagd. Met als bekroning het behalen van het rijbewijs!

In mijn vrije tijd ben ik graag aan de wandel met mijn bordercollie Taffy en anders ben ik te vinden op mijn eilandje op de Vinkeveenseplassen. Dat is alleen te bereiken met een bootje en waar ik na een week hard werken lekker tot rust kan komen.

Rene

De instructeurs

Verkeerscentrum

Rene

Mijn naam is René, 61 jaar jong en samenwonend met Marion. Wij hebben 2 kinderen, Mick van 31 en Jill van 25 jaar en een kleindochter Mila van 2.5 jaar. Ik geef les in de categorie B en heb mijn instructie bewijs voor de motor.

Mijn hobby is motorrijden en dit doe ik al vanaf mijn 18e jaar. Ik heb een Yamaha tracer 900 gt, waarmee ik graag ga toeren. Verder fiets en wandel ik, dit om mijn conditie een beetje op peil te houden. 

Het lesgeven aan jullie, is erg leuk en houd mij scherp en jong. Samen toewerken naar het einddoel, namelijk het rijbewijs ,is de kers op de taart!

 

 

Suzanne

De instructeurs

Verkeerscentrum

Suzanne

Mijn naam is Suzanne en ik geef rijles in de categorie B. Het leuke aan deze baan vind ik de verschillende leerlingen die je achter het stuur treft. En al zijn ze verschillend, ze hebben allemaal 1 doel voor ogen en dat is dat jij ze begeleidt in het halen van hun rijbewijs. 

Naast het serieuze leren in de auto vind ik het ook belangrijk dat er wordt gelachen, dus wees gewaarschuwd voor mijn zonnige humeur, die neem ik overal mee naartoe!

Natuurlijk kan ik meer over mezelf vertellen maar dat laat ik over voor in de auto.

 

Sander

De instructeurs

Verkeerscentrum

Sander

Mijn naam is Sander. Ik geef op dit moment alleen categorie B rijles, maar ik wil er in de toekomst nog wel een andere categorie bij doen.

In mijn vrije tijd hou ik me vooral bezig met sporten. Ik doe veel aan fitness en met mooi weer ga ik mountainbiken of ga ik motor rijden. In de weekenden vind ik het ook leuk om een gezellige avond te hebben met wat vrienden.

Als het om lesgeven gaat ben ik in voor een leuke en gezellige les. Ten slotte moeten rijlessen wel leuk zijn vind ik. Ik vind het een leuk beroep omdat je altijd verschillende lessen hebt en dat ik kan helpen met het behalen van je rijbewijs. Net als de rest van mijn collega’s probeer ik je zo goed mogelijk te helpen aan een rijbewijs.

 

Yunna

De instructeurs

Verkeerscentrum

Yunna

Mijn naam is Yun-na en ik woon samen met mijn vriend in Rotterdam en ik geef rijles in de categorie B. Ik vind het werken met verschillende mensen leuk en ook dat elke dag weer anders is. Dat ik mensen mag opleiden voor hun rijbewijs waar ze nog jaren lang profijt van zullen hebben.

In mijn vrije tijd ga ik graag motorrijden, boksen en van de zon genieten aan de zee en strand. En zodra het kan willen we graag een hond om lekker mee te wandelen.

 

 

Snel slagen voor je scooter rijbewijs

Wil je graag scooter, snorfiets, bromfiets of een brommobiel rijden en heb je geen rijbewijs A (motor) of B (auto) , dan moet je een apart examen doen voor rijbewijs AM (bromfiets). Dit examen bestaat uit een theoretisch deel en een praktijk examen.

Onze scooteropleiding is een vrij korte compacte rijopleiding. Met behulp van praktische informatie, die je voor aanvang van de rijlessen per mail van ons krijgt toegestuurd, kun je jezelf thuis voorbereiden op de rijles. Er staan foto’s in van verschillende situaties in het verkeer en je komt ook te weten wat het CBR van jou verwacht.

Een voordeel op een goede scooteropleiding is dat je straks al een voorsprong hebt als je begint met autorijlessen!

Praktijk

Rijbewijs AM2 en AM4

Vanaf je 16de mag je met een scooter, bromfiets, snorfiets of brommobiel rijden. Een rijbewijs AM is dan wel verplicht. Als je een rijbewijs voor de categorie A of B hebt mag je automatisch op een scooter rijden en je hoeft dan niet opnieuw examen te doen. Heb je nog geen ander rijbewijs dan kun je vanaf je 16de jaar op praktijk examen en het theorie examen kan al vanaf 15,5 jaar.

Verkeerscentrum is aangesloten bij
onderstaande bedrijven:

                       

Newsletter

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte
van de leukste acties!

Altijd als eerst op de hoogte van het laatste nieuws en de leukste acties? Schijf je in voor de nieuwsbrief!

bookus

Volg een
proefles

Maak je liever eerst even kennis voor je start?
Vraag dan direct een proefles aan!