Ons team
van instructeurs

De rijinstructeurs van Verkeerscentrum Zoetermeer geven jou rijles op maat zodat je op een leuke en veilige manier je rijbewijs haalt! Ook wanneer je last hebt van rij-angst of bijvoorbeeld ADHD of autisme kunnen zij jou helpen bij het halen van je rijbewijs.

Overzicht

 • Arjan

  Mijn naam is Arjan en samen met mijn vrouw Johanna zijn wij wij de drijvende krachten achter Verkeerscentrum.nl.  Sinds mijn 23ste geef ik met veel passie en plezier rijles voor categorieën A, AM2, B en BE. 

  Het leuke aan het geven van rijles is de omgang met verschillende mensen. En het aanleren van vaardigheden en inzichten zodat ze zelfstandig met een auto, motor, scooter of aanhangwagen op pad kunnen.

  Naast mijn zeer leuke en afwisselende baan probeer ik ook nog tijd te maken voor mijn hobby’s: motorrijden, mountainbiken en vooral driften.

   

 • Bettina

  Mijn naam is Bettina. Hoe gaaf is het bij de rijschool te werken waar mijn kinderen ook gelest hebben. Het geven van autorijlessen in combinatie met het werk als bloemist zorgt voor veel afwisseling.  

  Daarnaast ben ik gek op lekker rommelen en klussen in mijn huis, houd ik van lekker eten, kun je drop beter voor mij verstoppen en zijn het luisteren naar muziek, koken, lezen en wandelen zaken die ik graag doe.

  Drive en energie zijn twee belangrijke pijlers voor mij. Nieuwe dingen leren, maar ook jou iets leren waar je je leven lang plezier van zult hebben, namelijk je helpen je rijbewijs te halen is wat ik graag doe.

   

   

 • Johanna

  Mijn naam is Johanna en samen met mijn man Arjan zijn wij de eigenaren van het Verkeerscentrum. Je kunt bij mij terecht voor autorijles (automaat) en ik coach mensen met rijangst. 

  Het mooie van mijn werk en waar we nu staan is voor mij de kracht van een goed team met collega's, die dezelfde drive als ikzelf hebben. Ook de ruimte die ik iedere keer weer samen met een kandidaat kan creeëren om stressvrij aan het verkeer deel te nemen maken mij erg blij. 

  Mijn vrijetijdsbesteding bestaat uit mooie wandelingen maken, knuffelen met onze katten en Pilates. 

   

 • Piet

  Mijn naam is Piet, ik ben getrouwd en heb 2 kinderen. Je kunt bij mij terecht voor de autorijles. Dit werk vind ik zo leuk omdat je samen met je leerling naar het veilig en zelfstandig rijden toewerkt. Geen leerling is hetzelfde, dus er wordt constant wat van je creativiteit gevraagd. Met als bekroning het behalen van het rijbewijs!

  In mijn vrije tijd ben ik graag aan de wandel met mijn bordercollie Taffy en anders ben ik te vinden op mijn eilandje op de Vinkeveenseplassen. Dat is alleen te bereiken met een bootje en waar ik na een week hard werken lekker tot rust kan komen.

 • Rene

  Mijn naam is René, 61 jaar jong en samenwonend met Marion. Wij hebben 2 kinderen, Mick van 31 en Jill van 25 jaar en een kleindochter Mila van 2.5 jaar. Ik geef les in de categorie B en heb mijn instructie bewijs voor de motor.

  Mijn hobby is motorrijden en dit doe ik al vanaf mijn 18e jaar. Ik heb een Yamaha tracer 900 gt, waarmee ik graag ga toeren. Verder fiets en wandel ik, dit om mijn conditie een beetje op peil te houden. 

  Het lesgeven aan jullie, is erg leuk en houd mij scherp en jong. Samen toewerken naar het einddoel, namelijk het rijbewijs ,is de kers op de taart!

   

   

 • Suzanne

  Mijn naam is Suzanne en ik geef rijles in de categorie B. Het leuke aan deze baan vind ik de verschillende leerlingen die je achter het stuur treft. En al zijn ze verschillend, ze hebben allemaal 1 doel voor ogen en dat is dat jij ze begeleidt in het halen van hun rijbewijs. 

  Naast het serieuze leren in de auto vind ik het ook belangrijk dat er wordt gelachen, dus wees gewaarschuwd voor mijn zonnige humeur, die neem ik overal mee naartoe!

  Natuurlijk kan ik meer over mezelf vertellen maar dat laat ik over voor in de auto.

   

Verkeerscentrum is aangesloten bij
onderstaande bedrijven:

                  

Newsletter

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte
van de leukste acties!

Altijd als eerst op de hoogte van het laatste nieuws en de leukste acties? Schijf je in voor de nieuwsbrief!

bookus

Volg een
proefles

Maak je liever eerst even kennis voor je start?
Vraag dan direct een proefles aan!