Motorrijbewijs

Motorrijles in de omgeving van Pijnacker

Lijkt het jou leuk om motorrijles te volgen bij een motorrijschool in Pijnacker? En zie jij jezelf al lekker toeren met een motor over slingerende wegen en dijken?  Dan ben je bij Verkeerscentrum.nl met een vestiging in Berkel en Rodenrijs en Zoetermeer aan het juiste adres. Wil je beginnen met motorrijles of wil je een keer een motorrijles proberen, meld je dan aan voor een proefles.

Als rijschool in Berkel en Rodenrijs kan je bij ons ook terecht voor autorijles. Ben je 16 jaar en wil je scooter rijden dan staan wij ook voor je klaar.

auto motot eb scooter rijschool in Berkel en Rodenrijs

Bij Verkeerscentrum.nl  altijd een KNMV Instructeur

Een goede basis is de beste start voor het motorrijden. Onze  KNMV- gediplomeerde instructeurs zijn de betere instructeurs. Zij hebben uit eigen initiatief en liefde voor het vak naast hun wettelijke instructiebewijs een vervolgopleiding gevolgd bij de KNMV. Zij zien zelf in dat zij een verantwoordelijke taak als opleider hebben.

Onze instructeurs leren je meer dan alleen datgene wat je voor je motorrijbewijs nodig hebt! Ze maakt een echte motorrijder/ster van je. Dat leer je alleen bij goed getrainde en speciaal hiervoor opgeleide motorinstructeurs, die zelf ook hartstochtelijk motorrijder zijn! Onze instructeurs worden regelmatig bijgeschoold en geïnformeerd over de laatste ontwikkelingen omtrent het verkeer, wetgeving en rij-instructie.

Gediplomeerde KNMV-instructeurs:

  • Volgen je zoveel mogelijk met de motor
  • Dragen beschermende kleding en eisen dat de kandidaat deze ook draagt
  • Geven les volgens een door de KNMV ontwikkeld instructieprogramma
  • De lessen duren 2 uur, inclusief nabespreking van de vorderingen, verbeterpunten en het invullen van de instructiekaart
Menu