Rijschool
Bergschenhoek

Wil je je autorijbewijs halen bij een rijschool in Bergschenhoek, kies dan voor Verkeerscentrum.nl! Wij bestaan al 40 jaar in Zoetermeer en hebben een hoog slagingspercentage. 

Wil je je autorijbewijs halen bij een rijschool in Bergschenhoek, kies dan voor Verkeerscentrum.nl! Wij bestaan al 40 jaar in Zoetermeer en hebben een hoog slagingspercentage. Iedereen is bij ons welkom! Wij zijn tevens gespecialiseerd in het verzorgen van autorijlessen voor mensen met alle vormen van autisme/ADHD en ADD. Wij hanteren voor de auto verschillende pakketten.

Kies voor rijlessen Verkeerscentrum.nl Bergschenhoek

Wil je beginnen met scooter rijden dan zit je bij Verkeerscentrum.nl aan het juiste adres! De praktijklessen worden verdeeld over 2 dagen, zodat je de tijd hebt om de stof even te laten bezinken. Onze groepjes bestaan uit maximaal 3 leerlingen. Je krijgt dus voldoende aandacht om het beste uit jezelf te halen. Voor de scooter hebben wij twee pakketten

Rijangstbegeleiding Bergschenhoek

Vind je het moeilijk om je ontspanning te vinden tijdens het autorijden of vermijd je bepaalde wegen helemaal? Kom dan eens langs voor een gesprek bij Verkeerscentrum.nl in Bergschenhoek om te kijken wat de mogelijkheden zijn. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in het begeleiden van mensen met rijangst. Ook zijn we aangesloten bij de Nederlandse Beroepsvereniging van Rijangstcoaches.

Newsletter

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte
van de leukste acties!

Altijd als eerst op de hoogte van het laatste nieuws en de leukste acties? Schijf je in voor de nieuwsbrief!

bookus

Volg een
proefles

Maak je liever eerst even kennis voor je start?
Vraag dan direct een proefles aan!