KNMV
instructeur

Onze instructeurs leren je meer dan alleen datgene wat je voor je motorrijbewijs nodig hebt! Ze maakt een echte motorrijder/ster van je. Dat leer je alleen bij goed getrainde en speciaal hiervoor opgeleide motorinstructeurs, die zelf ook hartstochtelijk motorrijder zijn!

Onze instructeurs worden regelmatig bijgeschoold en geïnformeerd over de laatste ontwikkelingen omtrent het verkeer, wetgeving en rij-instructie.

Een goede basis is de beste start voor het motorrijden. Onze KNMV- gediplomeerde instructeurs zijn de betere instructeurs. Zij hebben uit eigen initiatief en liefde voor het vak naast hun wettelijke instructiebewijs een vervolgopleiding gevolgd bij de KNMV. Zij zien zelf in dat zij een verantwoordelijke taak als opleider hebben.

Onze instructeurs leren je meer dan alleen datgene wat je voor je motorrijbewijs nodig hebt! Ze maakt een echte motorrijder/ster van je. Dat leer je alleen bij goed getrainde en speciaal hiervoor opgeleide motorinstructeurs, die zelf ook hartstochtelijk motorrijder zijn! Onze instructeurs worden regelmatig bijgeschoold en geïnformeerd over de laatste ontwikkelingen omtrent het verkeer, wetgeving en rij-instructie.

Gediplomeerde KNMV-instructeurs:

  • Volgen je zoveel mogelijk met de motor
  • Dragen beschermende kleding en eisen dat de kandidaat deze ook draagt
  • Geven les volgens een door de KNMV ontwikkeld instructieprogramma
  • De lessen duren 2 uur, inclusief nabespreking van de vorderingen, verbeterpunten en het invullen van de instructiekaart
Newsletter

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte
van de leukste acties!

Altijd als eerst op de hoogte van het laatste nieuws en de leukste acties? Schijf je in voor de nieuwsbrief!

bookus

Volg een
proefles

Maak je liever eerst even kennis voor je start?
Vraag dan direct een proefles aan!