Rijschool
Lansingerland

Ben je op zoek naar een goede rijschool in Lansingerland dan zit je goed bij Verkeerscentrum.nl Wij zorgen ervoor dat jij in je eigen tempo met niet meer autorijlessen dan nodig, straks veilig en zelfstandig de weg op kunt!

Ben je op zoek naar een goede rijschool in Lansingerland dan zit je goed bij Verkeerscentrum.nl Wij zorgen ervoor dat jij in je eigen tempo met niet meer autorijlessen dan nodig, straks veilig en zelfstandig de weg op kunt!

Goede voorbereiding is het halve…

Wil je graag beginnen met je scooterrijbewijs? Neem dan een kijkje bij onze aanbiedingen bij onze rijschool in Lansingerland. Onze pakketten zijn zeer aantrekkelijk geprijsd. De lessen worden altijd over twee dagen verdeeld, zodat je ook de tijd hebt om het echt goed te leren!

Rijles vanaf
16,5 jaar

Door 2toDrive kun je eerder beginnen met je autorijlessen. Dit kan al vanaf 16,5 jaar. Je rijexamen kan je doen vanaf de dag dat je 17 jaar wordt. En ben je dan geslaagd? Dan mag je tot je 18de verjaardag autorijden onder begeleiding van een door jou gekozen coach. Jij mag max 5 coaches aanwijzen. Je hoeft dus niet meer tot je 18de verjaardag te wachten om met je rijlessen te beginnen.

Speciale begeleiding

Ook zijn wij gespecialiseerd in het opleiden van mensen met Faalangst, ADHD, Dyslexie of lichte autisme. Wij zijn van mening dat iedereen het autorijbewijs kan halen met de juiste begeleiding. Onze instructeurs zijn opgeleid om je de juiste begeleiding te kunnen geven.

Onze rijsimulator geeft jou een veilige omgeving waarin wij je stap voor stap de voertuigbeheersing en voorrangsregels laten oefenen. Hij is uitgerust met een camera en geeft ook duidelijk aan of je wel of niet goed gekeken hebt in verschillende situaties.

Camera volgsysteem

Tijdens de praktijkles is het mogelijk om de vorderingen en situaties te filmen. Dit doen wij met een Blackvue camerasysteem. De camera neemt beelden op van zowel binnen als buiten de lesauto. Met dit systeem kunnen de beelden direct, zonder gebruik van een PC, afgespeeld worden tijdens de rijles via een tablet. Zo hoeft de instructeur niet steeds een zelfde situatie voor jou te creëren om van te leren, maar kan onze instructeur dezelfde verkeerssituatie met de jou ter plekke bespreken.

Newsletter

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte
van de leukste acties!

Altijd als eerst op de hoogte van het laatste nieuws en de leukste acties? Schijf je in voor de nieuwsbrief!

bookus

Volg een
proefles

Maak je liever eerst even kennis voor je start?
Vraag dan direct een proefles aan!