Rijschool REMO aangesloten bij het Verkeerscentrum

Al jarenlang is Rijschool REMO in Nootdorp een begrip op het gebied van rijlessen. René Montanus stoomt zijn leerlingen al sinds 2006 met veel persoonlijke aandacht klaar voor het theorie- en praktijkexamen: precies wat het Verkeerscentrum ook doet. Daarom heeft Rijschool REMO besloten om zich bij het Verkeerscentrum aan te sluiten. 

Samen sta je sterker


Voor René is de aansluiting bij het Verkeerscentrum een goede manier om zich meer op de rij-instructie te kunnen richten. “Samen sta je sterker dan als eenmansbedrijf. Daarom vind ik het heel fijn om de kennis en ontwikkelingen te delen met mijn collega's. Het Verkeerscentrum heeft een supergemotiveerd team, waar ik met veel enthousiasme in mee ga draaien. Mijn persoonlijke passie is motorrijden, wat ik al sinds mijn achttiende doe. Tot 2013 heb ik ook motor-instructie gegeven, maar op dit moment focus ik me volledig op de autorijlessen. Wellicht ga ik in de toekomst ook weer motorrijlessen geven”

Rijlessen Nootdorp, Ypenburg en Leidschenveen


Tot nu toe wisten vooral cursisten uit Zoetermeer, Pijnacker en Berkel en Rodenrijs het Verkeerscentrum te vinden. Met de toevoeging van Rijschool REMO breiden we ons werkgebied verder uit: iedereen uit Nootdorp, Ypenburg en Leidschenveen die graag rijles op maat wil volgen, met persoonlijke begeleiding, kan vanaf nu ook terecht bij het Verkeerscentrum. De professionele rij-instructeurs zullen in deze plaatsen rijlessen blijven geven met veel aandacht voor de specifieke aandachtspunten van elke cursist.

Newsletter

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte
van de leukste acties!

Altijd als eerst op de hoogte van het laatste nieuws en de leukste acties? Schijf je in voor de nieuwsbrief!

bookus

Volg een
proefles

Maak je liever eerst even kennis voor je start?
Vraag dan direct een proefles aan!