Rijlessen
Leidschenveen

Een rijbewijs is je ticket naar vrijheid. Ga maar na: met een aanhangerrijbewijs kun je met die extra grote caravan rondrijden. Een scooterrijbewijs maakt bezoekjes aan vrienden in de buurt makkelijker. Een motorrijbewijs biedt jou het genot van touren met de motor. En een autorijbewijs betekent onafhankelijkheid van het openbaar vervoer. Maar de eerste stap richting een rijbewijs is het nemen van rijlessen. Zoek jij voor je rijlessen in Leidschenveen een goede rijschool? Maak dan kennis met het Verkeerscentrum. 

Rijlessen Leidschenveen voor rijangst, ADD/ADHD of autisme

Er kunnen situaties zijn waarin rijlessen volgen of het behalen van je rijbewijs lastig lijken. Bijvoorbeeld als je autisme hebt, of ADHD/ADD. Dan is het goed om te weten dat ook jij rijlessen kan volgen! Zeker met een speciaal erkende rij-instructeur is dat heel goed mogelijk. Het Verkeerscentrum beschikt over deze instructeurs die jou in je eigen omgeving in Leidschenveen rijlessen kunnen geven. Heb je rij-angst en wil je je rijvaardigheid weer even opfrissen met een paar rijlessen naast een gespecialiseerde expert? Ook rijangst-instructeurs hebben we bij het Verkeerscentrum in dienst. 

Rijlessen Leidschenveen vanaf 16 jaar

Welke rijlessen je mag volgen, is deels afhankelijk van hoe oud je bent. Vanaf je 16de kan je je scooterrijbewijs halen. Vanaf 16,5 jaar mag je beginnen met autorijles. En wil je leren motorrijden, dan kun je vanaf je 17de rijlessen nemen. Maar of je nu jong of oud bent: je wilt natuurlijk snel je rijbewijs halen. Daarvoor is het cruciaal dat je kiest voor een betrouwbare rijschool met een goede reputatie. In de omgeving van Leidschenveen is het Verkeercentrum daarvoor de beste keuze! Wij stomen jou zo snel mogelijk klaar om veilig én prettig aan het verkeer deel te nemen. 

Lespakketten rijlessen Leidschenveen 

Sommige mensen hebben aan dertig rijlessen genoeg, een ander heeft er wat meer nodig. Daarom heeft Verkeerscentrum diverse lespakketten, zodat je het pakket kunt kiezen dat bij je past. Tijdens een proefles kan je rij-instructeur een inschatting maken van het aantal rijlessen dat jij waarschijnlijk nodig zult hebben om klaar te zijn voor je rijexamen. En we beperken ons niet alleen tot de praktijk: ook voor theorie kun je bij ons handige lespakketten afnemen. 

Meer weten over rijlessen Leidschenveen?

Zoek jij de beste aanbieder van rijlessen in Leidschenveen? Ontdek jouw mogelijkheden bij het Verkeerscentrum of boek meteen jouw proefles en ervaar zelf de kwaliteit van onze rijschool! Neem snel contact op, dan heb je binnenkort al je eerste rijles.
 

Newsletter

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte
van de leukste acties!

Altijd als eerst op de hoogte van het laatste nieuws en de leukste acties? Schijf je in voor de nieuwsbrief!

bookus

Volg een
proefles

Maak je liever eerst even kennis voor je start?
Vraag dan direct een proefles aan!