Rijlessen
Pijnacker

Rijlessen zijn het begin van vrijheid. Je bent niet meer afhankelijk van andere chauffeurs, het openbaar vervoer of de fiets, waardoor je veel flexibeler bent. Het klinkt toch heerlijk om autorijlessen te volgen om vervolgens niet meer doorweekt op school of werk aan te komen? Natuurlijk kan je ook rijlessen volgen om te beginnen met een nieuwe  hobby, zoals de motorrijlessen die wij in Pijnacker bij Verkeerscentrum.nl aanbieden.

Beginnen met rijlessen Pijnacker

Je kunt in Pijnacker op elk moment beginnen met rijles. Wel moet je voor bepaalde voertuigen een minimum leeftijd hebben. We bieden vier soorten rijlessen aan, namelijk: autorijles, motorrijles, scooterrijles en aanhangerrijles. Als je een autorijbewijs wilt halen, mag je al beginnen vanaf 16,5 jaar. Voor een A1 motorrijbewijs moet je 18 jaar zijn om examen te doen, maar mag je vanaf 17 jaar al beginnen met praktijklessen.

Met plezier rijlessen Pijnacker

Onze instructeurs bij Verkeerscentrum.nl, vlakbij Pijnacker, hebben liefde voor het vak. Ze zijn enthousiast en gedreven en willen niks liever dan hun kennis en ervaring in de rijlessen aan jou overbrengen. Het motto van onze rijschool is: ‘Leren rijden met plezier’. Wij combineren in onze rijlessen vakkundigheid met plezier, zodat jij straks met zelfvertrouwen de weg op gaat.

Begeleiding rijlessen Pijnacker

Wij begrijpen dat de eerste rijlessen spannend kunnen zijn. Daarom staat jouw ontwikkeling centraal bij onze rijlessen. We kijken naar jouw wensen en aandachtspunten. Die vertalen we naar een passende rijles voor jou. Met deze aanpak zorgen we ervoor dat je met een veilige, eigen rijstijl de weg op kan.

Newsletter

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte
van de leukste acties!

Altijd als eerst op de hoogte van het laatste nieuws en de leukste acties? Schijf je in voor de nieuwsbrief!

bookus

Volg een
proefles

Maak je liever eerst even kennis voor je start?
Vraag dan direct een proefles aan!