Rijlessen
Ypenburg

Met de scooter naar school. Met de auto naar je werk. Met een grote caravan op vakantie. Of lekker met de motor touren over de wegen in Nederland. Droom jij hier ook van? En staat alleen het ontbreken van het juiste rijbewijs jouw droom nog in de weg? Ontdek dan snel welke rijlessen in Ypenburg het Verkeerscentrum jou te bieden heeft. 

Rijlessen Ypenburg voor alle leeftijden

Of je al mag beginnen met rijles, hangt deels af van je leeftijd. Zo mag je vanaf je 16de starten met scooterrijlessen – en wist je dat je met dat rijbewijs ook een brommobiel mag besturen? Autorijlessen kun je al nemen als je 16,5 jaar oud bent. Droom je van motorrijden? Deze rijlessen kun je starten vanaf je 17de.  Op welke leeftijd je ook begint, het is heel belangrijk dat je rijlessen volgt bij een goede, betrouwbare rijschool. Want alleen met een goede instructeur met passie voor het vak leer je écht goed autorijden, motorrijden of scooterrijden. De rijlessen in Ypenburg van het Verkeerscentrum stomen jou klaar om veilig én prettig aan het verkeer deel te nemen. 

Rijlessen voor iedereen in Ypenburg

Heb je ADHD/ADD of autisme? En denk je dat daarom geen rijbewijs kan halen? Gelukkig is dat toch mogelijk! Maar je hebt daarvoor wel rijlessen nodig van een instructeur die daar speciaal voor opgeleid is. Deze rij-instructeurs hebben we bij het Verkeerscentrum in dienst. Ook hebben we speciaal getrainde instructeurs voor mensen met rijangst. Ze helpen jou je rijangst te overwinnen met opfris rijlessen in jouw eigen omgeving van Ypenburg. 

Lespakketten rijlessen Ypenburg

De één pikt het autorijden, motorrijden of scooterrijden sneller op dan de ander en heeft meer, of juist minder lessen nodig. Daarom kun je bij het Verkeerscentrum kiezen uit verschillende soorten lespakketten voor rijlessen. Zo kun je zelf bepalen welk lespakket het beste bij jou past. Je kunt trouwens ook theorielessen bij ons nemen. Dat maakt ons de meest veelzijdige rijschool van Ypenburg en omgeving! 

Meer weten over rijlessen Ypenburg?

Wil jij rijlessen volgen in Ypenburg? Ontdek jouw mogelijkheden bij het Verkeerscentrum of boek meteen een proefles. Zo kun je ontdekken of onze rijlessen in Ypenburg passen bij jouw wensen en voorkeuren. Neem snel contact op, dan heb je binnenkort al je eerste rijles!
 

Newsletter

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte
van de leukste acties!

Altijd als eerst op de hoogte van het laatste nieuws en de leukste acties? Schijf je in voor de nieuwsbrief!

bookus

Volg een
proefles

Maak je liever eerst even kennis voor je start?
Vraag dan direct een proefles aan!