Hier slaag je
zonder omwegen

Onze negen bevlogen instructeurs helpen jou bij een goede en veilige rijopleiding. Samen met jouw inzet en onze kennis zorgen wij ervoor dat je met niet meer lessen dan nodig veilig het verkeer ingaat. Je bent altijd welkom om een proefles te volgen of bij ons langs te komen op onze vestiging in Zoetermeer. Zo kunnen wij al je vragen beantwoorden. Wij geven schakel- en automaat rijlessen. Vanwege de grote vraag naar rijlessen, hebben wij momenteel een stop op automaat rijlessen. 

Proefles nemen?

Maak je liever eerst even kennis voor je start?
Vraag dan direct een proefles aan!

Rijles

Rijles Zoetermeer vanaf € 60,-

  • Momenteel zijn er geen items aanwezig.

Verkeerscentrum is aangesloten bij
onderstaande bedrijven:

                  

Goede voorbereiding
is het halve…

Zodra de lessen in de auto starten dan kun je de les thuis alvast voorbereiden vanuit het praktijkboek. Alle vorderingen worden bijgehouden op onze instructiekaart en in jou praktijkboek. Zo weet je altijd hoever je gevorderd bent, waar de volgende autorijles over gaat en waar extra aandacht voor nodig is.

Rijles vanaf
16,5 jaar

Door 2toDrive kun je eerder beginnen met je autorijlessen. Dit kan al vanaf 16,5 jaar. Je rijexamen kan je doen vanaf de dag dat je 17 jaar wordt. En ben je dan geslaagd? Dan mag je tot je 18de verjaardag autorijden onder begeleiding van een door jou gekozen coach. Jij mag max 5 coaches aanwijzen. Je hoeft dus niet meer tot je 18de verjaardag te wachten om met je rijlessen te beginnen.

Speciale begeleiding

Ook zijn wij gespecialiseerd in het opleiden van mensen met Faalangst, ADHD, Dyslexie of lichte autisme. Wij zijn van mening dat iedereen het autorijbewijs kan halen met de juiste begeleiding. Onze instructeurs zijn opgeleid om jou de juiste begeleiding te kunnen geven.

Mocht het om een of andere reden niet helemaal lukken om te schakelen en tegelijkertijd informatie te verwerken dan kun je bij ons heel makkelijk de overstap maken naar een automaat auto.

Camera volgsysteem

Tijdens de praktijkles is het mogelijk om de vorderingen en situaties te filmen. Dit doen wij met een Blackvue camerasysteem. De camera neemt beelden op van zowel binnen als buiten de lesauto. Met dit systeem kunnen de beelden direct, zonder gebruik van een PC, afgespeeld worden tijdens de rijles via een tablet. Zo hoeven wij niet steeds een zelfde situatie voor jou te creëren om van te leren, maar kan onze instructeur dezelfde verkeerssituatie ter plekke met je nabespreken.

Onze ervaring met dit systeem is dat vooral het verkeersinzicht ongelooflijk vooruit gaat. Er bestaat ook de mogelijkheid om kleine stukjes film mee naar huis te nemen en te showen wat je allemaal al kan.

Virtuele rijles

Met de speciale bril van DRI-VR kan je vanuit je luie stoel rijlessen volgen. Met de speciale bril kun je 360 graden om je heen kijken en levensechte verkeerservaring opdoen. Het is alsof je live in een verkeerssituatie zit, inclusief leerzame schrikmomenten. Lijkt dit je wat? Laat het ons weten!

Newsletter

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte
van de leukste acties!

Altijd als eerst op de hoogte van het laatste nieuws en de leukste acties? Schijf je in voor de nieuwsbrief!

bookus

Volg een
proefles

Maak je liever eerst even kennis voor je start?
Vraag dan direct een proefles aan!